RockStation

BEADY EYE: nyerj koncertjegyet!

2011. szeptember 09. - sunthatneversets

Októberi Európa-turnéjának keretein belül Bécsbe is eljut az Oasis utódja, a Beady Eye, akik a februárban megjelent, és azóta is sikert sikerre halmozó bemutatkozó nagylemezük, a Different Gear, Still Speeding dalait mutatják majd be a közönségnek. Bánkódásra azonban semmi okod nincs, ha arra gondolnál, hogy „még egy zenekar, ami nem jut el Magyarországra”, ugyanis most egyetlen válasszal jegyet nyerhetsz a banda október 13-án esedékes Bécsi koncertjére! És hogy mit is kell tenned?

Ha eddig nem tetted volna, nyomj egy lájkot a Skalar Music Hungary Facebook-oldalára, aminek üzenőfalán válaszold meg a következő kérdést: melyik szám köti össze a Manchester City csapatát a Beady Eye-jal? A helyes választ 2011. szeptember 12. 12:00-ig várjuk az oldalra, a győztest pedig személyesen értesítjük! Mindemellett a továbbiakban is számíthattok olyan játékokra, amellyel bécsi koncertekre lehet jegyet nyerni.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr103212887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum