RockStation

Dark-gothic szeánsz a budapesti éjszakában

2011. szeptember 15. - sunthatneversets
Egy hónap múlva Budapesten lép fel a Fields of the Nephilim. A korábban is sok, hasonlóan legendás zenekart Budapestre szervező Negative Art tájékoztatása szerint az angol dark/goth csapat október 14-én a budapesti Club 202-ben lép majd fel és ez lesz az első magyarországi koncertjük.
 
Januárban a West-Balkán bezárása miatt maradt el a Nephilim-koncert, így a zenekar és a rajongók is felfokozott várakozással tekintenek az októberi fellépés elé. A Fields of the Nephilim soha nem volt az a gyakran turnézó formáció, idén ősszel is csak Londonban és Budapesten lép fel Carl McCoy és zenekara, ráadásul a londoni koncertre már minden jegy elkelt. A 80-90-es évek dark/goth irányzatának egyik legjelentősebb zenekara 2005 óta nem jelentkezett friss anyaggal, ez azonban egy cseppet sem csökkentette a formáció iránti érdeklődést, minden egyes színpadra lépésük különleges esemény, egyfajta szeánsz, amire a világ minden tájáról érkeznek a banda és a műfaj fanatikus hívei.
 
 
Vendégzenekaruk a szlovák The Last Days of Jesus lesz, deathrock / post-punk zenéjük friss újraértelmezése a nyolcvanas évek dark-wave irányvonalának. A koncertre korlátozott számban kedvezményes jegyek is kaphatók néhány lemezboltban, vagy legközelebb a pénteki VHK-Korai Öröm koncerten.
 
A Gothic.hu részletes Fields of the Nephilim biográfiája ITT.
 
a Negative Art bemutatja:
FIELDS OF THE NEPHILIM (UK)
vendég: The Last Days of Jesus (SK)
2011. október 14. péntek 19:30
Budapest, Club 202 (XI. ker. Fehérvári út 202.)
jegyár: szeptember 30-ig 6900 Ft, utána 7900 Ft
bővebb jegyinfó és elővételi helyek ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr933229285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum