RockStation

Premonition 13 - Ingyenes koncert Budapesten!

2011. szeptember 22. - sunthatneversets

Az idén 49 éves Wino hírből sem ismeri a pihenést, ugyanis a The Obsessed, a Saint Vitus, valamint a tavaly nálunk járt Shrinebuilder oszlopos tagja épp annak köszönheti rajongóinak lankadatlan figyelmét, hogy mindig kapható egy kis örömzenélésre. Márpedig ez esetben biztosak lehetünk abban, hogy a végeredmény minőségi és hibátlan doommá fog kikerekedni, és nincs ez másként a december 8-án Budapestre érkező Premonition 13 esetében sem, amit a Skalar Music Hungary és a Dürer Kert idei sorozatának jóvoltából (amit a Cataract, a The Black Dahlia Murder, valamint Keith Caputo neve fémjelzett a 2011-es eseménynaptárban) ingyen nézhet meg minden érdeklődő.

Kihagyni pedig nem csupán azért lenne vétek, mert a Magma Rise fűti fel az alaphangulatot, hanem azért is, mert az amerikai zenekar – ahol a doom-pápa a The Obsessed első menedzserének férjével, továbbá Ostinato és egykori Meatjack-tagokkal bólogat – idén megjelent első nagylemeze módfelett kellemes meglepetéssé vált jammelős hangvételének, hiteles múltidézésének és elementáris erejének köszönhetően. Így pedig abban is biztosak lehetünk, hogy ez a kedélyes-füstös, de módfelett férfias hangvétel élőben is úgy szólal meg, hogy méltán emlékezzünk majd a koncertre a tél legfülledtebb eseményeként.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr893244965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum