RockStation

Enhet és Divine Damnation a Dürerben

2011. szeptember 27. - sunthatneversets

A héten újra hazánkba látogat  Lettországból az ENHET! Zenéjük hardcore/metlacore elemekből táplálkozik, megspékelve egy nagyon energikus színpadi előadásmóddal. Ami szintén érdekes, hogy az 5 zenekar tagból hárman testvérek! Hazájukban és Európa szerte sok-sok nagyobb névvel játszhattak már együtt: The Black Dahlia Murder, Agnostic Front, Madball, Caliban, Deadlock. Érdemes elnézni, annak, aki egy őszinte és nagyon energikus koncertet szeretne elcsípni!

 

Hazai részről egy „friss” formáció erősíti az estét, ők pedig a Divine Damnation. A korábban Nec Pluribus Impar néven tevékenykedő immáron 6 éves zenekar megújulását hozta el az idei év. Szilárd (ex-Embers) csatlakozásával vált teljessé a csapat,  akivel rögzítették is új lemezüket, mely a Dystonation címet kapta. Facebook oldalukon már most bele lehet hallgatni egy új dalba. A skandináv melodikus death metal vonalon mozgolódó Divine Damnation többi tagjai is egyébként mind ismerős lehet olyan bandákból, mint a Buried by Time, a Rollin Wallowin, vagy a Vile Disgust.

 

Egy erős estének nézünk elébe, ráadásul a koncert ingyenes!

A NEW NOISE és a DÜRER KERT Bemutatja:
2011. Szeptember 29. Budapest, Dürer Kert (INGYENES!)
ENHET (LV)
Divine Damnation (H)
Belépő: INGYENES!
Pontos Kezdés: 21:00

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr923259381

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum