RockStation

Egy teljesen más dimenzió: Trial, Anchor, Run With The Hunted @ Dürer Kert, 2011.09.23.

2011. szeptember 28. - sunthatneversets

A csütörtöki Wormrot/Maruta koncertről fülig érő szájjal mentem haza, a zenekaroknak és a remek hangulatnak köszönhetően (erről bővebben itt). Kíváncsian vártam, hogy mit fog nyújtani a péntek esti Trial show. Nos, konkrétan leoffoltam….

Az estét nyitó zenekarok szerepe, általában hálátlan feladat. Mindannyian tudjuk, hogy miért, nem is részletezném. Így történt a Run With The Haunted koncert alatt is, bőven elfértünk még a Kisteremben. Mozgás se nagyon volt… Őszintét bevallva, megnéztem a koncertjüket, igaz, hogy nem vettek le a lábamról, de ha már ott vagyok, megnézem. Körülbelül egynek jó volt, talán ezt lehetne mondani róluk, szerintem.

A svéd Anchor már egyszer tiszteletét tette nálunk, mégpedig júliusban. Csúnyán fejezném ki magam, ha azt mondanám, hogy nem vettek le a lábamról. Ez annak tudható be, hogy mindig elmentünk egymás mellett, és nem is igazán követtem a pályafutásukat… Kiemelném, hogy nem a zenekart fikázom, egyszerűen, nem ismerem. Az egyik számban amúgy, az énekesi pozíciót a főzenekar gitárosa, Timm vette át.

Rövid levegővétel után, már a kezdő ritmusokra értünk vissza a kisteremben, ahol bizony már a kultusz Trial uralta a színpadot. Ez a mostani turnéjuk, barátjuk és zenésztársuk, Brian "Brain" Redman előtt hajt fejet.

Írhatnék itt akármit, nekem ez a koncert egy teljesen más dimenzió volt, mint sok más koncert, amin részt vettem. Érződött az embereken, hogy mennyire várták már, hogy eljöjjön ez az este, hogy lássák, vagy éppen újra lássák egyik nagy kedvencüket. Olyasféle izgalom ült az arcokon, mint a gyerekeknek a karácsonyfa alatt :)

Óriási lelkesedéssel, szeretettel, és tisztelettel fogadták A(!!!) Trialt. A srácok cserébe fergeteges bulit csináltak, igazi energiabombákat szórtak, a közönség már a koncert elején „berobbant” és végig le sem állt. A zenekar is tagadhatatlanul jól érezte magát. Nem csak a zene, hanem a számok közötti tartalmas összekötőszövegek is elismerő, egyetértő tapsvihart arattak. Arra a bizonyos i-re a pontot a This Is Not A Trend adta meg. Ezzel zárult a 2011-es Trial koncert.

A show után is közvetlenek és barátságosak voltak, szívesen pózoltak a közös fotókhoz, és írták alá a dolgokat, amiket az emberek az orruk alá toltak, sőt az aláírás mellé néhány kedves szó is került a plakátokra (legalábbis miénkre):)

Összességében egy igazi ízig-vérig hardcore mulatság volt a javából, melyről mindenki boldogan térhetett haza:). Többet nem tudok írni, ezt át kellett élni. Beszéljenek helyettem inkább a videók, amik a teljes Trial koncertet tartalmazzák.

 

Fotó: Réti Zsolt. További koncertképek ITT. Az írás eredetileg Csiga tollából a Concertphotos.hu oldalon jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr273261792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum