RockStation

Rock Christmas Nagyváradon - Altar, Nevergreen, Lordi!

2011. október 03. - sunthatneversets
December 17-én igazán illusztris vendége lesz a nagyváradi Sportcsarnoknak.  A Rock Christmas névre keresztelt rendezvény főattrakciója a Lordi lesz. A két vendégzenekar sem ismeretlen a rock és metal szerelmesei számára, hiszen a romániai Altar hazájában igen nagy népszerűségnek örvend, nem beszélve a Nevergreenről, akiket idén nyáron Magyarország szinte összes nagy fesztiválján megnézhette és meghallgathatta nem kevés tagot számláló rajongótábora.
 
A finn Lordit nem nagyon kell bemutatni senkinek sem, hiszen már 15 éve riogatnak mindenki szörnyű maszkjaikkal és hozzá tökéletesen passzoló, szörnyekre és zombikra emlékeztető színpadi jelmezükkel. Szinte hihetetlen, de  2006-ban megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivált.
 
A romániai Altar 1991-ben alakult és mára Románia egy legnépszerűbb zenekarává váltak, sőt itthon sem ismeretlenek és 4 album büszke tulajdonosai. A Nevergreen a legismertebb hazai gothic metal zenekar. Jelen pillanatban következő albumukon dolgoznak, melyet mint idén is, impozáns lemezbemutató koncert keretében fognak majd bemutatni.
 
2011.12.17.
Nagyvárad, Románia

Altar, Nevergreen, Lordi 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr133273471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum