RockStation

Születésnapi Kiss Forever Band koncert

2011. október 04. - sunthatneversets

16 ÉV, 23 ORSZÁG, TÖBB MINT 800 KONCERT, 250.000 KISS RAJONGÓ...ezzel a néhány adattal lehet jellemezni a KISS FOREVER BAND eddigi munkásságát! Az elmúlt 16 évben többször bizonyította a zenekar, hogy érdemes az "Európa legnépszerübb KISS emlékzenekara" címre, amit kemény munka és a KISS töretlen szeretete fémjelez. A kezdeti nehézségek után, mindenütt elismerően nyilatkoznak KISS rajongók a zenekarról, ami a KISS rajongók nagyon kényességét figyelembe véve nagy dolognak számít. Még az eredeti banda is elismeri hogy az egyik legjobb alteregójuk a KISS FOREVER BAND.

A 16 év munkáját megkoronázandó, újra átélhetik a varázslatot a rock- és KISS rajongók a legendás KISS együttes "magyarhangjának", a KISS FOREVER BAND-nek a 16. születésnapi koncertjén, 2011.október 7-én a budapesti Barba Negra Music Club-ban!
 
Infók a koncerttel kapcsolatosan:
Helyszín: Barba Negra Music Club
Cím:Budapest, XI. kerület Prielle Kornélia utca 4.
Időpont: 2011.10.07. péntek
Kapunyitás: 20:00 óra
Jegyár: 1500 Ft
Vendég:ASPHALT HORSEMAN
Sztárvendég: Sipos Péter (Irigy Hónaljmirigy)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr803277626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum