RockStation

Új gitárossal koncertezik a Grand Mexican Warlock

2011. október 27. - sunthatneversets

Már egy ideje csiripelik a madárkák, hogy a közelmúltban változások történtek a Grand Mexican Warlock háza táján. Mostantól hivatalos, hogy a zenekar és Reich Tamás gitáros útjai elváltak egymástól. Szabó Laci így fogalmazott:
"Tomival a 2008-as Szigeten találtuk ki, hogy zenekart fogunk csinálni, a rákövetkező héten pedig már a próbateremben zúztunk Somló Danival és Mohácsi Matyival együtt. Már több, mint három éve volt, és azóta rengeteg dolgon mentünk együtt keresztül. Ahogy telt az idő, úgy alakultunk át szépen lassan hobby projectből igazi zenekarrá, és eljött az a pont, amikor a Subscribe-bal való egyeztetés problémássá vált. Leültünk beszélni, és arra jutottunk, hogy mindenkinek jobb, ha szétválunk, és nem várjuk meg, amíg elfogy a lendület. Így most Tomi is jobban tud koncentrálni a Subira, nekünk pedig lehetőségünk nyílik bevenni egy olyan formát, aki igazán részt tud venni ebben a dologban. Szerencsére a barátság nem változott és nem is változik meg soha, Tominak örök hála az együtt töltött időért, egy kicsit mindig a GMW tagja marad."

Az új gitáros, Maksi Csabi most szombaton mutatkozik be a Corvintetőn. Ő régen a Fish!-ben pengetett, manapság a Synchronring-ből lehet ismerős, illetve időnként a Faith No More Tribute zenekarral is felbukkan, tehát tapasztalt muzsikusról van szó, aki ráadásul lelkes és szimpatikus fiatalember.

Aki tehát szeretné megcsodálni a friss felállású Mexican-t, az látogasson el október 29-én, szombaton a Corvintetőre, ahol nem mellékesen a Haunebu is fellép!
 
Grand Mexican Warlock / Haunebu
2011. október 29.
Corvintető
VIII. Blaha Lujza tér 1-2.
Kapunyitás 20:00
20:30 Haunebu
21:30 Grand Mexican Warlock
Belépő 800,-

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr973332850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum