RockStation

Késik a boszorkány-szezon

2011. november 01. - viliricsi

Még mindig nincs hír az új Stormwitch-album pontos megjelenésének dátumáról. A nyolcvanas évek németországi kultikus heavy metal bandája 2004 óta nem jelentkezett új "nagylemezzel". Ekkor az egész, már eleve kicserélődött zenekar otthagyta Andy Aldrian (Adrian Mück) énekest, aki ezek után családi dolgai miatt nem tudott a Stormwitch ügyeire koncentrálni. Évekig csupán a The witch is alive felirat volt látható a honlapon.

Nem régiben egy ős-tag, Jürgen Wannenwetsch basszer közreműködésével az aranytorkú énekes újra összerántott egy csapatot. A Season of the witch névre keresztelt új anyag előkészületeiről folyamatosan érkeztek a hírek. Sőt, megszületett egy (a szó mindkét értelmében) nem túl acélos EP, majd a csillebérci metal-feszten is beillesztettek három új nótát a programba.

Azóta mintha lefékeződött volna a boszorkány-seprű... Érdeklődésünkre udvarias, de kissé ködös választ kaptunk Ralf Stoneytől, az új gitárostól, aki úgy tűnik a csapat mindenesévé avanzsált. Ebben saját privát problémáira hivatkozva kér a rajongóktól türelmet Kívánjuk neki a sötét felhők eltávozását, mi meg addig is, hogy jobban menjen az idő, nézzük-hallgassuk a 2004-es Witchcraft album egyik dalára forgatott klippet.

Az újabb cd megjelenése nekünk magyaroknak már csak azért sem érdektelen, mert az ígéret szerint a turné - az új tagok önbizalom-nyerése céljából - Magyarországon fog majd (ismeretlen időpontban) kezdődni! (Nálunk mindig is olyan népszerűségnek örvendtek a germán fiúk, hogy hazánk egy kicsit az ő hazájukká vált.)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr753343345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum