RockStation

Lizzy Borden november 30-án a Rocktogonban!

2011. november 03. - sunthatneversets

Jeles esemény színhelye lesz a budapesti Rocktogon november 30-án. Hazánkba érkezik, a  "Death takes a holiday tour" elnevezésű turné  keretében, az amerikai metal banda, a Lizzy Borden.

 

Az 1983-ban alakult zenekar  a 19. század elhíresült gyilkosáról, Lizzy Bordenről kapta a nevét, és Alice Cooper illetve a KISS nyomdokain haladva szerzett magának hírnevet, főleg  színpadi megjelenésével. 28 éves pályafutása alatt a zenekar 10 albumot jelentetett meg, 2008 és 2010 között végigturnézták Észak-Amerikát, Europát és Japánt, a Tomorrow never comes ott volt a legjobb 25  klip között az MTV Headbangersball szavazásán,  és olyan fesztiválokon léptek fel mint a Sweden Rock, a Wacken, a Bang Your Head, a Rocklahoma, illetve az angol  Reading fesztivál. A legutolsó albumuk, a 2008-ban megjelent Appointment with Death, mely megvásárolható a Metalshopban is.

A budapesti Twister zenekart érte az a megtiszteltetés, hogy supportja lehet a bandának november 30-án a Rocktogonban. Kedvezményes jegyek elővételben  kaphatók a Hammer zenebarlangban és a Metalshopban 3999 forintért.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr893351385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum