RockStation

A Skalar Music Hungary bemutatja: Get Infected! Tour

2011. november 12. - sunthatneversets

2007-ben az év egyik leginkább kitüntetettebb eseményének számított a Caliban aktuális Európa-turnéja, az azóta legendássá vált Darkness Over Europe, hiszen az A38 fedélzetére kiváltképp olyan zenekarok érkeztek meg, akik egytől-egyig akkor törtek be a nemzetközi véráramba. Az I Killed The Prom Queen épp a turné utáni feloszlásával vált meghatározóvá, a Bleeding Through ekkor próbálgatta azóta sem hallatott slágerorientált hangját a The Truth dalcsokrán, az All Shall Perish pedig a The Price of Existence-szel alkotta meg a deathcore egyik megkérdőjelezhetetlen alapművét. És ami a legszebb, hogy most a Get Infected turnéja ugyanazt kínálja a keményebb hangzások szerelmeseinek, amit akkor ez a csomag jelentett.

Elvégre a Caliban a 2011-es feldolgozásokat tartalmazó kislemezét követően végre újfent teljes értékű nagylemezét mutatja majd be a hozzánk is eljutó körút alkalmával, az All Shall Perish pedig a sajnálatos módon lemondott Suicide Silence-turnét fogja pótolni sokak örömére, elvégre a This Is Where It Ends dalcsokra nem csupán megjelenési évének egyik leginkább elismert deathcore-anyaga lett, hanem azt is méltán bizonyítja, hogy a banda mindig csúcsformában látogat hozzánk.

És akinek ennyi apropó nem lenne elég a teljes őrülethez, a zenekarok vendégei nem kisebb nevek lesznek, mint Európa kedvenc humor-deathcore zenekara, a We Butter The Bread With Butter, akik feltehetően már új dalokat is mutatnak majd kiváltképp emlékezetesnek ígérkező fellépésük során, valamint szintén elsőként jut hazánkba a tengerentúli színtér egyik leginkább népszerű bandája, az Eyes Set To Kill. Márpedig a Rodrizuez-hölgyek által játszott, módfelett fogós és kurrens emocore-hangzás nem csupán üde színfolt lesz az estén, hanem szépen-csendben mindenki mondogathatja is magában, hogyan valljon szerelmet a két énekessel kiálló banda hölgytagjainak. Az estét pedig nem más nyitja, mint a party deathcore már megkoronázott királya, a minőségi rock and roll fogalmát breakdownokba oltó Attila, akiket nem csupán onnan ismerhetünk, hogy a zenekar énekese, Fronz az MTV Made-ben is megfordult, mint potenciális modelljelölt, hanem onnan is, hogy brutális hangzásuk zsigeri őrülettel párosul, ahol a nőkön, az alkoholon és a tudatmódosítókon kívül semmi sem élvez kiemelt figyelmet. Ennek szellemében pedig ha szeretnéd látni a 2012-es év nyitányának egyik legszínesebb, leginkább naprakész és legszórakoztatóbb minifesztiválját, mindenképp a Dürerben lesz a helyed, mert a Get Infected mutatja majd meg a legjobban, hogy két egymást követő generációban is mennyire közös pontként tud működni a minőség szeretete.

2012. február 15., Budapest @ Dürer Kert, 19:00
GET INFECTED TOUR 2012: CALIBAN (GER), ALL SHALL PERISH (USA), EYES SET TO KILL (USA), WE BUTTER THE BREAD WITH BUTTER (GER), ATTILA (USA)
Jegyárak: 4.200 Ft (elővételben jan. 31-ig) / 4.900 Ft (feb. 1-től és a koncert napján)
Jegyelővétel: Westend Speed, Underground Store, Ticket Express, CD Pince, Dürer Kert
JEGYLINK

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr133372008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum