RockStation

The View - Új Lou Reed & Metallica videó

2011. december 03. - sunthatneversets

Szerintetek ez videóval jobb?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr823434918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

uzrksghfskbuzs (törölt) 2011.12.03. 22:04:49

Jobb, mert 2 percnyi fölösleges semmittevést kivágtak belőle. :) Eleve így kellett volna kiadni... meg az összes többi számot is. Így már kicsit pörgősebb.

viliricsi 2011.12.04. 14:48:44

Nem jobb, mivel ez egy jó kis semmit mondó video lett. Legalább a történetet próbálták volna alapul venni.
Egyébként a Lulunak van egy olyan pozitívuma (sztem), hogy a Metallica legalább megpróbált valami újat, szemben a Death magnetic önismétlő mivoltával. Az újkori érában tán még ez is előrelépés, a nyolcvanas évek 'tallicájától még nem tudtam volna mindezt értelmezni. Egyébként, ha tényleg kivennénk az értelmetlen katyvaszolásokat, nálam talán egy hármas szintre feltornázná magát az album.
Valamelyik reggel a Fiala-műsorban (Kelj fel Jancsi, nem tom, melyik rádió-adó) lenyomták a Lulu első számát (nem jut eszembe a cím).

uzrksghfskbuzs (törölt) 2011.12.04. 19:26:41

Jó, jó, de a kérdés az volt, hogy maga a szám jobb-e? És szerintem ez a rövidített verzió egyértelműen jobb. Hogy a videó milyen, az más kérdés. Bár szerintem korrekt...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum