RockStation

Ozone Mama születésnap: December 9. @ Rocktogon

2011. december 08. - sunthatneversets

6. szülinapját családias klubkoncerttel ünnepeli az OZONE MAMA, szóval lesz nagy dínom-dánom, minőségi rock&roll, fiúk-lányok! Előmelegít a piszkosul fiatal BACKBEET piszkosul dögös rock'n'roll show-ja!! 23:00 után pedig rockdiszkó kifulladásig.



100% rock americana, blues, stoner, roots rock és grunge elemekkel tarkítva. Az Ozone Mama zenéje őszinte és időt álló, semmiképpen sem trendi, mégsem kifejezetten retro az olykor előjövő modern ízek miatt. Lelkes ének-támadások, piszkos gitár-szupernóva-robbanás, bátor basszustémák, valamint tehervonathoz hasonló, rutinos dobolás.

"Hangosan és büszkén nyomjuk!" - mondják ők. Első albumuk teljes egészében meghallgatható a zenekar honlapján: www.ozonemama.com

December 9. 20:00
Rocktogon Pub & Roll (Bp., VI. Mozsár utca 9.)
Belépő: 800 HUF

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr103447205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum