RockStation

Let the Zetor TRoll a Yukban

2011. december 12. - sunthatneversets

2011. december 30-án (péntek) előszilveszteri buli keretében búcsúztatja együtt az óévet a Kék Yukban a hazai underground négy markáns társulata - az undeground zenék négy teljesen különböző irányából!



Az esemény a Yukban már több alkalommal megrendezett "Let the Zetor Roll" parti folytatása, apró csavarral az elnevezésben: "Let the Zetor TRoll". A honi black metal színtér budapesti képviselője, a Harloch nyitja az estét, majd a buli "szülőatyja" és névadója, a progresszív thrash / death metal Megazetor és a doomcore / death vonalon következetesen kitartó Nadir következik, az i-re pedig a súlyos, riffelős muzsika sokat látott veteránjaiból (volt Mood, Stereochrist, Wall Of Sleep, valamint Neck Sprain tagokból) álló Magma Rise teszi fel a pontot.


"Let the Zetor TRoll" - Előszilveszter a Kék Yukban.
 2011. december 30.
 Kék Yuk - Budapest, III. kerület, Fényes Adolf utca 28.
 Belépő: 1000 HUF, leiható!!!

20:30-21:10: Harloch
21:30-22:10: Megazetor
22:30-23:10: Nadir
23:30-00:30: Magma Rise

Hivatalos Facebook event.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr893457526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum