RockStation

Tripla klip: Molotov Solution, Stray From the Path és Apparitions

2011. december 16. - Benyo.

 I.

A Molotov Solution legénysége leforgatta legújabb videóját a The Blood of Tyrants című tételre, mely a nemrég megjelent Insurrection-ön kapott helyett.

II.

A Bring it Back to the Streets című dalra forgatta le legújabb videóját a Stray From the Path legénysége, mely a nemrég megjelent Rising Sun-on kapott helyet. A dalban a Comeback Kid frontembere, Andrew Naufeld is vendégeskedik.

III.

Leforgatta első videóját a tavasszal bizonytalan időre visszavonulni kényszerült Knights of the Abyss nevű deathcore formáció ex tagjait (Griffin Kollinski, Brian Mcnulty) összetömörítő projekt, az Apparations. A klip a Mechanical Manipulation című tételre készült, mely a hamarosan megjelenő EP-n, a The Human Collapse-en kap majd helyet.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr793467503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum