RockStation

Szilveszteri Top 10

2011. december 31. - RaczUr
Szilveszterkor szokása az embereknek megemlékezni az óév vicces, és mulatságos történéseiről. Ezt most mi is megtesszük, ám az egész rock történelemből szemezgettünk nektek pár mosolyra fakasztó pillanatot, amikor a kedvenc rock zenekaraink színpadi produkciójába belecsúszott némi gikszer.
 
10: Lars Ulrich (Metallica) találkozása a labdával
Bizony a Metallica egymaga is össze tudna hozni egy szaftos tízes listát nekünk. Sőt talán ez az egy koncertjük is megmosolyogtatott már idén minket (valószínűleg mindenkinek a tudatába égett Kirk Hammett foci tudománya, aminek egy kisgyerek lett az áldozata). Jövőre lehet, hogy nem kéne erőltetni a gumilabdákat!

 

 
9: A letlive. stílusos belépője a Download fesztiválon
A letlive. idén kétszer is ellátogatott hozzánk, és élőben megbizonyosodhattunk arról, hogy az énekesük nagyon nem százas. A Download fesztre is egy stílusos belépőre készült, ám azzal nem számolt, hogy a biztonságiak nem igazán ismerik őt fel. Akció 0:51-től!

 

 
8: Linkin Park playback
Kőbányán idén önkormányzati rendeletbe foglalták, hogy nem lehet playback koncertet adni. Ha véletlen kishazánkban, abban a kerületben kéne játszani a Linkin Parknak, lehet, hogy bajban lennének, legalábbis ezen videóból kiindulva:

 

 
7: Killswitch Engage mikrofon próba
Melyik az erősebb: egy mikrofon, vagy Adam Dutkievitz szemöldöke? Nem tudod? Na majd most:

 

 
6: Műugrás Don Gattora
A Gátalja Minifesztiválon a Don Gatto olyannyira beizzította a maroknyi, ám végtelenül odaadó közönséget, hogy egyikőjük kicsit eltájolta magát. Több, és kicsivel józanabb sorstárssal a nézők közt talán sikerült volna egy kevésbé maradandó élményt szerezni.

 

 
5: Chris Fehn(Slipknot) és a Murphy törvények
Ami leeshet, az le is fog esni. Valószínűleg tudta ezt Chris Fehn a Slipknot egyik ütőse is, de mégis megfizethetetlen a maszk mögül is kiérezhető érthetetlen arckifejezés.

 

 
4- Slash szóló
Szerencsétlen Slash izomból Sweetchildo’mine-ozik gitárján, amikor kétszáz kilónyi összsúly sodorja el. Meglepő? Mulatságos? El lehet azért mosolyodni rajt.

 

 
3- Így táncolj Nadirra!
A Nadir Szar Fesztes buliján megszületett 2011 egyik legnagyobb táncos produkciója. Ha eddig nem igazán tudtad, hogy fejezd ki magadat mozgáskultúrailag extreme/death metálra, itt az oktató videó:

 

 
2- Zakk Wylde tánca
Zakk mester nem épp absztinens korszakából itt egy kedves kis videó, amiben megmutatja eddig felszínre fel nem tört tánc tudományát. A hatás növelés érdekében vedd le erről a videóról a hangot és ez a zene szóljon csutkán alatta!

 

 
1- Axl Rose, és az elégtelen színpadismeret
Axl Rose féle primadonna-botrányokból kaptunk eleget idén. A sors viszont sokszor visszaadta az egykori rock ikonnak, amit a közönségtől elvett a nem ritkán két órás várakozások alatt. Mindenesetre ez a zúgása a legnagyobb! Kérdés: vajon miből, mennyit kell elfogyasztani ahhoz, hogy ne lásd, hogyan van felépítve a színpad?

 

 
+1
Grátiszba meg itt van az egyik legkultikusabb Ossian koncert, ahova barátunk kicsit korán érkezett, és elfáradt. Lebegjen előttünk a szilveszter esti mulatozás közben Paksi Endre leamortizált beszéd(ének)központja, ezzel felhívva saját figyelmünket a mértékletes alkoholfogyasztásra!

 

BUÉK!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr73504108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum