RockStation

Rise Against: így készült a legújabb klip

2012. január 23. - sunthatneversets

Az Audience of One című - még a 2008-as albumán szereplő - dalához forgatja új videóját a márciusban Budapestre látogató Rise Against: a zenekar ezúttal az egészségügyi ellátás ellen szólal fel, ugyanis a háborúból hazatérő katonák segélyezése gyakorlatilag kifosztássá válik, mert a támogatás lejártát követően mindenkinek – így a sérülteknek és a rokkantaknak is – vissza kell fizetniük azt, amit korábban kaptak sérülésükért. A zenekar forgatott egy videót a klipkészítés kulisszatitkairól is, amit magyar felirattal itt tekinthetsz meg.

Ugyanitt jegyeznénk meg azt is, hogy a Rise Against basszusgitárosa és háttérénekese, Joe Principe új zenekart alapított Dead Ending néven, ahol az Alkaline Trióból ismerős Derek Granttel, az Articles Of Faith soraiban érdekelt Vic Bondival, valamint a Noise By Numbers tagjával, Jeff Deannel fog közösen zenélni. Ja és a legfontosabb a Rise Against az Architects és a Touché Amoré társaságában március 19-én lép fel a PECSA színpadán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr983741220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum