RockStation

Zorall 10!

2012. január 23. - sunthatneversets

10 még gombócból is sok. Legalábbis nekem. Évekből pedig néha egy örökkévalóság. No de sikeres évekből 10, már igazán említésre és főleg megünneplésre méltó. Mindenki ismeri a Zorall zenekar történetét, de talán a későn érkezők kedvéért elevenítsük fel újra.

A zenekar 2002 február 2-án alakult. Az első fellépésük a százhalombattai kőolajfesztiválon volt, ahol a félórás repertoárt kétszer kellett eljátszaniuk. A koncepció nagyon egyszerű volt és még ma is az. Ismert külföldi slágereket gyúrnak össze ismert magyar slágerekkel. Működik. A Zorall ez alatt a 10 év alatt 6 albumot adott ki és olyan népszerű slágereket dolgozott át zseniálisan, mint az Induljon a banzáj, Ajándék, Egyszer véget ér, Kell még egy szó, Csakazértis szerelem, Déli partok vagy a Szomorú vasárnap.

 

5 évvel ezelőtt megszületett a Zorall Sörolimpia gondolata, melyen évről évre többen vesznek részt. A Hangya Produkció zenekarain kívül rendszeresen lehetőséget kapnak a fellépésre tehetséges feltörekvő rock zenekarok. A fesztivál programját minden évben, játékok, vetélkedők és esküvő színesíti. A Zorall rendszeresen járja az országot és folyamatosan szélesíti rajongóbázisát.
 
A 10. születésnapját a Club 202-ben fogja ünnepelni, február 4-én, szombaton, és az eseményre a két vendégzenekaron kívül (bugZ és Jackpot) egykori Zorall tagok és Zorallinák is hivatalosak. No, meg Ti is, ha velük szeretnétek ünnepelni.
 
2012.02.04.
Zorall 10. születésnap
Kezdés: 22 óra
Belépő: 1500 HUF

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr903719766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum