RockStation

Magor - Egy zenekar a lángokból

2012. február 07. - sunthatneversets

 

A Magor ismét teljes legénységű és maximális fordulatszámon pörög! A tagcseréket és az azt követő infrastrukturális megújulást a Végig az úton című kislemez egy klipes dallal (Nem kell hogy félts), kiegészített újra-kiadásával hozta nyilvánosságra február elsején! Amit a zenekar korábbi kiadványaival együtt a honlapról ingyenesen letölthetővé is tett.

A lemezt egy motoros magazin - a Wild -előfizetői a februári szám mellékleteként kapják meg. Ha esetleg nem vagy az újság előfizetője és lusta dög vagy letölteni a cuccot, akkor nincs más dolgod, mint ellátogatni a zenekar facebook oldalára - www.facebook.com/magorzenekar - és egy játék keretében megnyerheted.

A Magor új felállásával először 2012. március 10-én, a tokodaltárói Hungarikum Klubban találkozhat a nagyérdemű.Képaláírás: Magor tagok a képen (b-j): Speck Roland (ének), Sápi Márton (dob), Tari Botond (gitár), Kátai Roland (gitár), Inges Zoltán (ének, basszus)
Web: www.magorzenekar.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr674073075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum