RockStation

Blind Myself: Új lemez stúdiófelvétel, új management

2012. február 18. - sunthatneversets

Két hét múlva, március elsején kezdődik a Blind Myself új nagylemezének felvétele a SuperSize Recordings stúdióban. A producer Varga Zoltán lesz. A lemez 4 részletben, áprilisban, júniusban, szeptemberben és novemberben 3 számonként jelenik majd meg, ingyenesen letölthető formátumban a blindmyself.com oldalról!

 

Íme egy friss interjú Tóth Gergővel a BlackBird Music blogon, ahol szóba kerül az új lemez és a basszusgitáros Zahorán Csaba kilépése is.

A Blind Myself új klipje a Jó szándék kövei hetedik helyezést ért el a HammerWorld magazin közönségszavazásán, az Év Klipje kategóriában. Ha valaki nem látta volna az animációs videót, akkoride kattintson.

A Blind Myself következő nagykoncertje március 15-én, a budapesti Dürer Kertben lesz, az Insane és a Watch My Dying társaságában. Belépő: 1000 Ft!!!

Tóth Gergő (Blind Myself), Szalkai Tibor (The Idoru) és Tóth Balázs (Tesstimony) megalapították a PIMP my ARTZ nevű, teljeskörű menedzsment szolgáltatást nyújtó közös cégüket. A vállalkozás koncertszervezéssel, bandák menedzselésével, promócióval, merchandising termékek gyártásával, lemezfelvételek készítésével és videoklip gyártással foglalkozik majd. Emellett beindítják a tanácsadás szolgáltatásukat, amellyel kezdő, vagy akár jó ideje működő zenekarokat erősítenek meglátásaikkal, tapasztalataikkal. Az első három PIMP my ARTZ csapat a Leander, a Blind Myself és a The Idoru. A következő hetekben-hónapokban további (nem csak rock) zenekarokat szerződtetnek, illetve nyújtanak igény szerinti szolgáltatást. Az első fél évben beindítják az ország egész területére kiterjedő promóciós tevékenységüket is. Elérhetőség: pimpmyartz.hu és facebook.com/PIMPmyARTZ

A PIMP my ARTZ első komoly munkája Tóth Gergő producertől, a The Dillinger Escape Plan zenekar PARASTIC TWINS videoklipje, melyet Merényi Dávid rendezett. Íme egy interjú Gergővel a PIMP my ARTZ managementről.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr704125337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum