RockStation

Ringat a víz: Subscribe és barátai @ A38, 2012.02.24.

2012. február 27. - KoaX

Azt mondják, hogy amit a szökőnapon teszel, azt minden szökőévben megismétled. Akkor biztosan zúzni fogunk az A38-on négy év múlva. De azért remélem, hogy erre előbb is sor kerül, még jó párszor.


Az első két előzenekar annyira nem állt közel hozzám, ellenben a The Southern Oracle valami eszméletlen hangulatot teremtett. A fiatalok eléggé felpörögtek a fő attrakcióra, a kicsit hosszabb szünet előtt álló Subscribe-ra.


A kérdés, hogy megvan-e még az a varázs, ami régen? A válasz pedig egyszerű. Persze, hogy megvan csak kicsit átalakult. Az a régi sulis arc vagyok, aki imádott a Friendhsip és a Feedback eszeveszett témáira tombolni. Manapság azonban a Bookmarks és a Stuck Porgress To Moon-os dalok kerülnek előtérbe. Megmutatták az este folyamán, hogy milyen is az igazi Roll & Rock, megtanítottak fészket rakni Álomtéglából, és együtt mozgattuk a hajót a Ringside Seat alatt. A buli egyik fénypontja volt számomra az Anxiety Found Shape In Contradictions - Act II. Delusion, amiben Zavaros Eszter is szerepelt élőben. Hatalmasat hasítottak a Highfly és az Oidipus Abortion Clinic örült témái. Ettől a két számtól, mintha mindenki megörült volna.

Kíváncsi vagyok, aki ellátogat egy Subi-s napon az étterem részbe, az ilyenkor mit élhet át?!

A buli hangulata örülten jó volt, izzadtak a srácok, a lányok meg rázták magukat a legnagyobb örömünkre. Egy igazi össznépi tombolás volt ezen az estén.

Egyetlen egy negatívum van az én részemről. A záró szám. Annyira megszoktam, hogy „koncert vége = X-MAN”, és ez most nem így történt. Miles Away-el összekötött Between Heaven And Her-rel ért véget a buli. Nekem ez kicsit fura volt, de nem feltétlen rossz.

Aki lemaradt ne csüggedjen, ugyanis tavasz végén-közepén Bálint szerint találkozunk velük újra. Hogy az hol lesz, még nem tudom, de várom már nagyon.

A képek nem a koncerten készültek. Subscribe a facebookon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr994213301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum