RockStation

Thornwill hírek - München, fesztiválok, hazai bulik

2012. március 03. - sunthatneversets

Bár a hangsúly még mindig a második lemez, a Requiem For a Fool  munkálatain van, a háttérben azért folyik a szervezkedés. Ennek az eredményeképpen a Thornwill április 13-án végre bemutatkozhat Németországban. A helyszín a Garage Deluxe, mely München második legnagyobb klubja. A zenekart elkíséri a Mr. Eddie Krueger (Iron Maiden tribute zenekar) illetve helyi erőként a Pikes Edge zenekar koncertje szerepel még a programban. Reméljük, hogy ezt a bulit több hasonló meghívás követi hamarosan.

Ami szintén biztos már, hogy a Thornwill idén fellép a Pannónia Fesztiválon, illetve lehetőséget kaptak a Zorall Sörolimpián is a bemutatkozásra. Az előbbi eseményre május 27-én kerül sor, az idén új helyszínre (Balatonszemes) költözött Zorall Sörolimpián pedig augusztus 17-én keressétek a zenekart. Természetesen lesz néhány hazai buli is, remek zenekarok társaságában. Március 9-én, a győri Black Rockban a Tűzmadárral zenélnek majd, március 30-án pedig Tatabányán, a Roxxyban a Demonlord és az EGO Project vendége lesz a Thornwill. A lemezmegjelenés kitűzött időpontja május, így ezzel kapcsolatban is hamarosan érkeznek az információk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr944285168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum