RockStation

Plunderers Of The Earth - Exkluzív Nadir-dalpremier

2012. március 08. - sunthatneversets

 

A Nadir feldolgozás-lemeze, az Underground Heroes befejeztével neki is látott a negyedik teljes album felvételének. Egy kedvcsináló nótát, amely a Plunderers Of The Earth címet viseli máris meg lehet róla hallgatni, először itt nálunk:

Az Exitus címet viselő lemez március közepétől válik elérhetővé a www.nadir-official.com-ról, de lesz korlátozott példányszámú (ingyenes) CD borítós verzió is (a hónap végétől). Lényegében a két évvel ezelőtti Eco-ethic zenei vonalát folytatja tovább ezen az új anyagon a banda, de érettebb és változatosabb módon, valamint mélyebb és konkrétabb témákat taglaló dalszövegek is születtek ezúttal. Március 09-én - az holnap -  pedig élőben is meg lehet nézni a Nadir-t a Dürer Kertben.

http://www.nadir-official.com
http://www.facebook.com/Nadirhungary

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr824298389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum