RockStation

Fél év után újra beveszi a Club202 színpadát a Black-Out!

2012. március 09. - sunthatneversets

A tavasz első és egyetlen hangos zúzdája a zenekartól, ahol két új dalt mutatnak be a készülő EP-ről!

Csányi Szabi a következőket mondta minderről: „Újra elkezdtük a közös munkát, több zenei alapot írtam már, amiket a próbateremben csiszolgatunk, illetve Kowa írja rá a szövegeket. Terveink szerint ősz/tél környékén összeáll egy komplett EP, amit a közönség már tudjuk, hogy nagyon vár. Év vége felé egy 20 éves meglepetés koncerttel készülünk, amilyenre még nem volt példa a zenekar története során, azt követően pedig egy turnéval ünnepeljük majd a XX-et!"

"Most viszont egy hatalmas, pörgős, zúzós setlisttel készülünk március 17-ére, ahol 1-2 dalra beszáll Vilkó barátunk is (Hollywood Rose). Régen álltunk négyen közösen a színpadon, és igazán ki vagyunk éhezve egy fergeteges Black-Out estére!”

A márciusi koncerten vendég zenekara a pécsi Backseat Burnin’ lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr664298563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum