RockStation

Fellép-e a Guns 'N Roses a Rock And Roll Hall Of Fame-en?

2012. március 09. - sunthatneversets

 

Bár az utóbbi hetekben sok ember fantáziáját tárta szélesre, hogy az április 14-én Cleveland-ban tartandó Rock And Roll Hall Of Fame beiktatási gálán, a rock halhatatlanjai közé kerülő Guns 'N Roses eredeti felállásában összeáll, Paul Shaffer az esemény zenei rendezője és producere ezt kategorikusan cáfolta egy Twitter üzenetben.

Shaffer egy Twitter üzenetben a Future Rock Legends website azon - okosan bújtatott -  kérdésére, hogy szerinte a sok jelölt miatt, milyen hosszú ideig tarthat a gála ennyit válaszolt: A Guns 'N Roses nem lép fel, így nem lesz olyan hosszú, mint ahogy azt gondoljátok.

   

Ezt követően jött a csavar a történetbe, miszerint Shaffer twitter fiókját egyik munkatársa kezeli és míg Shaffer a Paul Shaffer's Day In Rock című műsort vezette éppen, munkatársa gondolta, hogy válaszol a neki feltett kérdésre. A hivatalos közleményben elnézést kérnek a véletlen twitter üzenetért, hiszen senki sem tudja még pontosan, mi fog történni a beiktatási ünnepségen.

Mi sejtjük: A Guns 'N Roses valóban nem lép fel a beiktatási ceremónián, de addig amíg ezt hivatalosan be nem jelentik, addig is nagy az érdeklődés az esemény iránt. Egy biztos, most nem lennénk Shaffer twittelő munkatársa helyében :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr124299038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum