RockStation

Vekeri Fesztivál: Jön az Amorphis és az Eluveitie is

2012. március 09. - sunthatneversets

Bár a finn és a magyar rokon nép, lassan a rokonok sem járnak annyit haza, mint a finn Amorphis, akik idén nyáron újra visszatérnek Magyarországra, mégpedig a Hajdú-Bihar megyei Vekeri Fesztiválra, ahol rajtuk kívül fellép még a honfitárs Norther, valamint a svájci Eluveitie is, hogy a húzóneveket említsük.

Június 21-23. között rendezik meg a Vekeri-tó környékén a Fesztivált, a helyszín a nemrégiben felújított Vekeri-tavi Ifjúsági Tábor és Kemping, ahol három napon át, három színpadon és rendezvénysátrakban lépnek fel a magyar és nemzetközi előadók.

A programok már június 20-án, a nulladik napon megkezdődnek a Rocksuli-nappal, ekkor az ifjú tehetségek, amatőr zenekarok mutatkoznak be, és ezen a napon rendezik meg a Kelet Underground Tehetségkutató regionális döntőjét is.

A fellépők még nem teljes névsora: Amorphis, Eluveitie, Norther, Kalapács, Blind Myself, Omen, Deák Bill Blues Band, Romantikus Erőszak, Dying Wish, Sex Action, Akela, Rómeó Vérzik, P. Box, Kowalsky meg a Vega, Hollywoodo, Benzin

www.vekerifesztival.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr394299827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum