RockStation

Leander - Új dal

2012. március 10. - sunthatneversets

 

Egy vadiúj nótát - melyet korábban a koncerten már játszott a csapat - tett elérhetővé a március végén SzívIdomár címmel lemezzel jelentkező Leander. A Nyolcadik Főbűn címet viselő dalt az intróval együtt itt is meghallgathatod. A dal már az albumos verzió, melyet Jens Bogren kevert és Molnár Bálint az Insane volt énekese vendégeskedik benne.

Az albumon a következő dalok lesznek egyébként hallhatóak:

01. MMXII (intro), 02. Nyolcadik főbűn (vendég: Molnár Bálint, ex-Insane), 03. Viharom Tavaszom, 04. SzívIdomár, 05. Csak Te, 06. Szomorú vasárnap (feldolgozás), 07. Az Ördög naplója, 08. Ghost Away, 09. Reborn, 10. Diamond And Coal, 11. Két világ közt, 12. Ma reggel, 13. Bennem (vendég: Jeff Loomis), 14. Bad Romance (Lady Gaga feldolgozás)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr584301473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum