RockStation

A rajongók segítségével videó is készül a Pantera kiadatlan dalára!

2012. március 17. - sunthatneversets

Május 15-én a Warner Music a Pantera kultikus Vulgar Display Of Power lemezét deluxe változatban adja ki újra, melyhez a kiadó egy DVD-t is mellékel majd, melyen a csapat 1992. szeptember 12-ei olaszországi Monsters Of Rock fellépésének hat dalát, valamint a Vulgarhoz forgatott három videoklipet is meg lehet találni.. Az igazi világszám  azonban nem ez, hanem egy eddig kiadatlan dal Piss címmel, melyet a csapat az album munkálatai közben rögzített.

Vinnie Paul dobos a napokban egy rádióinterjúban elmondta, hogy ez az egyetlen olyan Pantera dal, amely fellelhető még, hiszen ők sohasem írtak több tucatnyi dalt egy lemezre hanem csak annyit, amennyi a lemezre kellett.

Hab a tortán, hogy a dalra a rajongók által videó is készül, melyet az április 11-ei Revolver Golden Gods díjátadón mutatnak be.

Ha akarsz a videóban szerepelni kattints IDE, olvasd el a leírást, headbangeljél, vagy csinálj más őrültségeket kedvenc Pantera dalodra és töltsd fel.

A jubileumi kiadvány a következőket tartalmazza:

01. Mouth For War
02. A New Level
03. Walk
04. Fucking Hostile
05. This Love
06. Rise
07. No Good (Attack The Radical)
08. Live In A Hole
09. Regular People (Conceit)
10. By Demons Be Driven
11. Hollow
12. Piss

A DVD anyaga:

Live In Italy
01. Mouth For War
02. Domination / Hollow
03. Rise
04. This Love
05. Cowboys Grom Hell
Videoklipek
01. Mouth For War
02. This Love
03. Walk

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr204321443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum