RockStation

Jól elvolt a Guns 'N Roses Axl Rose nélkül a Rock And Roll Hall Of Fame beiktatáson

2012. április 16. - sunthatneversets

 

Április 14-én végül is csak beiktatták az ohioi Clevelanban a Guns 'N Roses-t a rock halhatatlanjai közé. Axl Rose és Izzy Stradlin, ahogy az várható volt az előzetes nyilatkozatok alapján, tényleg nem ment el az eseményre. Ott volt viszont a Duff McKagan basszusgitáros Gilby Clarke gitáros, Steven Adler és Matt Sorum dobosok és természetesen Slash is elment a gálára.

Ha már ott voltak, bevették a buliba a jelenleg Slash mellett éneklő Alter Bridge énekest Myles Kennedyt és elnyomtak három GNR nótát, cím szerint a Mr. Brownstone-t (itt Matt Sorum dobolt) a Sweet Child O' Mine-t és a Paradise City-t.

Hogy ennek GNR név alatt volt-e értelme azon lehet vitatkozni (egyébként nem), azon viszont nem nagyon, hogy Myles Kennedy ezerszer jobban énekli a Guns dalokat, mint maga Axl.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr334452611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum