RockStation

A Red Hot Chili Peppers feldolgozás EP-t jelentet meg május 1-jén a Rock And Roll Hall Of Fame-es beiktatásuk alkalmából

2012. április 23. - sunthatneversets

Rock and Roll Hall of Fame-es beiktatásuk alkalmából a világhírű Red Hot Chili Peppers egy speciális, csak digitális EP-t ad ki május elsején, We Salute You címmel. A lemezen hat dal található, egytől-egyig olyan előadóktól, akik már korábban beiktatásra kerültek és hatással voltak Chiliékre a karrierjük során. Ezek az előadók a The Ramones, Iggy & The Stooges, Neil Young, David Bowie, The Beach Boys, és Dion and the Belmonts.

A hat dalból öt még sosem került digitális kiadásra. Az A Teenager In Love nemzetközi kislemez volt; a Havana Affair a We’re A Happy Family: A Tribute To The Ramones válogatáson szerepelt; A Search & Destroy szintén kislemezen volt kapható, az I Get Around először Brian Wilson 2005-ös MusiCares beavatási beszédében hangzott el, a Suffragette City pedig az RHCP Aeroplane című kislemezének B-oldalas dala volt. Az Everybody Knows This Is Nowhere-t legutóbbi turnéján játszotta a zenekar.

A Red Hot Chili Peppers-t Chris Rock iktatta be a 27. Rock and Roll Hall of Fame beiktatási ünnepségen, 2012. április 14-én, Clevelandben. A műsort május elején műsorára tűzi az HBO - reméljük, nálunk is.

A dalok listája: 
“A Teenager in Love” (Dion and the Belmonts)
“Havana Affair”  (Ramones)
“Search & Destroy” (Iggy and the Stooges)
“Everybody Knows This is Nowhere” (Neil Young) [live]
“I Get Around” (The Beach Boys) [live]
“Suffragette City”  (David Bowie) [live]

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr14468287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum