RockStation

Rocksztárok a 2012-es Nova Rock-on!

2012. április 24. - sunthatneversets

A Nova Rock Fesztivál már nem ismeretlen a magyar rockrajongók számára: 7. éve rendezik meg az osztrák-magyar határ közelében a három napos eseményt, amelynek mindig remek felhozatala miatt kis hazánkból is sokan látogatnak ki a nickelsdorfi Pannonia Fields-re.

Idén olyan nevek fémjelzik a rendezvényt, mint például a Metallica, a Linkin Park, a Billy Talent, a The Offspring, a Nightwish, az Evanescence, a Slayer, a Cypress Hill, Marilyn Manson, a The Baseballs, a Machine Head, a Kasabian, a Mastodon, a Within Temptation, a Dimmu Borgir, a Lamb of God, a Killswitch Engage, az Opeth, és még nagyon sokan mások.

 


A Metallica egy különleges műsorral készül, mert a legendás Fekete Album 20. évfordulóján előadják az egész lemezt! A fesztivál 2012. június 8-10. között kerül megrendezésre.

Jegyek ITT rendelhetők.
További infók:  www.novarock.at

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr994469251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum