RockStation

Teljes az idei VOLT főbb helyszíneinek programja

2012. április 27. - sunthatneversets

 

Mától publikus és teljesnek mondható a 20. VOLT Fesztivál fő helyszínének részletes programja. A Telekom Nagyszínpadon – amelynek küzdőterére esténként 25000 vendéget várnak - fele-fele arányban osztoznak a legnagyobb hazai csapatok és a világsztárok. Az első napon a Supernem és a Magna cum Laude után a Lostprophets, a világszerte fő fellépőként jegyzett Snow Patrol és a nemrég három Grammyvel jutalmazott Skrillex lép színpadra.

Másnap – a VOLT történetének legsűrűbb felhozatalaként – a Carbonfoolst követően a „dubstep hangjaként” világhírűvé vált brit énekesnő, Katy B indítja a sort. Őt követi a leginkább várt világsztárok között dobogós Simple Plan, majd egy élő legenda, a Faith no More csap a húrok közé. Éjfélkor az egyik legaktuálisabb banda, a Chase & Status következik, akiket nemrég a legjobb 5 brit banda közé választottak.

A péntek – a Röyksopp várva-várt koncertjét és számos DJ-t leszámítva – a magyarokról szól. A Pannonia Allstars Ska Orchestra ébreszti a fesztiválozókat, majd az országszerte teltházas koncertekkel szereplő Brains és a hasonlóan népszerű Vad Fruttik következik. A nap csúcspontjaként – egy év koncertszünet után – Ákos a VOLT-on mutatja be új programját!

A szombati Telekom nagyszínpados felhozatalra ugyancsak nem lehet panasz. A Csík Zenekar, Lovasi András bandája, a Kiscsillag, majd a Tankcsapda és a Quimby váltja egymást, majd pontban éjfélkor érkezik Iggy Pop és legendás csapata, a Stooges. Ugyancsak mától további két színpad részletes programja megtalálható ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr584476496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hedath 2012.04.27. 18:57:52

azért a bodomról elfért volna egy fél mondat, nem? :)

vova666 2012.04.28. 01:01:48

nem, nem fért volna el, mert a Skrillex, aki valószínűleg halálos rohamot kapna, ha véletlenül érintkezne egy HANGSZERREL, sokkal de sokkal fontosabb.

sunthatneversets · http://rockstation.blog.hu 2012.04.28. 07:24:33

Gyerekek! A nagyszínpad sajtóanyagát olvassátok. Katt az utolsó mondat utolsó szavára és látjátok majd a Bodomot is. Amúgy a Feszt előtt jön egy beharangozó anyagunk ...

Hedath 2012.04.28. 12:52:19

@sunthatneversets: sorry, azt hittem te írtad.
@vova666: hát az, hogy fontosabb, azért elég szubjektív, nem gondolod? :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum