RockStation

„Új fog- jól harap!” - Farkas-avató Akela nagykoncert a Club 202-ben!

2012. május 01. - sunthatneversets

A RocXivacs bemutatja: "Új fog - jól harap" címmel az Akela nagykoncertjét, avagy a zenekar új farkasainak bemutatkozó, és minden eddigieket felülmúló hústépő koncertjét!

Igazán jó hír a fémzene, a boroskóla, és a felelőtlen szórakozási formák szerelmeseinek, hogy ez a tavasz sem múlhat el vérbeli Akela koncert nélkül. Május 19-én a Club 202-ben villantja ki új farkasfogait először az Akela, vendégül látva a Krízis, és a Hortobágy Hardcore Crew csapatát is az ünnepre. Hiszen mostanában igen jó a hangulat a díszes társaság háza táján, ami nem csoda: újra teljes a felállás, támadhat a csapat!

A zenekart 9 év után elhagyó Szupermen helyére végre megérkezett a harapós utánpótlás Tóth "Kártmen" Carlos személyében, és a két éve vendégzenészek által betöltött basszusgitáros poszt tulajdonjoga is a megfelelő helyre került: Mezőfi Joci döngeti a mélyeket.

Az új felállás hihetetlen erejét mi sem mutatja jobban, mint az utóbbi néhány koncert elképesztő hangulata, ahol olyan energiák szabadultak fel, amire már hosszú ideje nem volt példa a farkas-társadalomban.

„Mindannyian úgy érezzük, ez a felállás hosszú időre szól, és igen komoly lehetőség rejlik benne. A koncerteken minden olajozottan megy, ennek ellenére valamiféle eszeveszett, felszabadult, totális őrület a jellemző, míg a próbateremben pedig olyan ütemben sikerül haladni a korábbi akadályok leküzdésével, ahogy azt eddig el sem tudtuk képzelni. Szóval ideje két lábbal a gázpedálra tiporni! Nagyon büszkék vagyunk erre a kis csapatra, és szeretnénk megmutatni mindenkinek, mennyire jogos is ez a büszkeség! No és persze alaposan meg is ünnepeljük, mert abban is jeleskedünk! Erre pedig mi is lehetne jobb alkalom, mint egy nagyszabású koncert, ahol addig maradunk a színpadon, ameddig csak kedvünk tartja… Nem bízzuk a dolgot a véletlenre, a látványra is rádobtunk néhány lapáttal, de annyira erős a program, hogy egy  lesötétített szobában is agyonvágná a publikumot..”- nyilatkozott a közeli buliról a zenekar.

IDŐPONT: 2012. május 19.
HELYSZÍN: Budapest, CLUB 202

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr54481289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum