RockStation

8 év után érkezik az Aerosmith új albuma!

2012. május 24. - sunthatneversets

aerosmith2012.jpg 

Hosszas várakozás után augusztus 28-án a Columbia Records gondozásában jelenik meg a legendás Aerosmith új albuma - mely 15. a sorban - Music From Another Dimension címmel. A csapat ezt megelőzően 2004 márciusában jelentkezett lemezzel, melyet Honkin' On Bobo-ra kereszteltek. A csapat mindjárt az első dalt is meghallgathatóvá tett az albumról. A Legendary Child még 1991-ben készült a Get A Grip-hez, de a lemezre végül nem került fel és erre az új lemezre némileg átgyúrta a banda.

A dal az amerikai mozikba június végén érkező GI Joe: Retaliation című film betétdala is egyben. Hogy ne csak pofázzunk a dalt meg is hallgathatjátok, amit élőben az American Idol tegnapi döntőjében is eljátszott a banda. Ezt és az album dalcímeit hajtás után megtaláljátok.

Az új albumra  a következő dalok kerülnek:

01. What Could Have Been Love
02. Beautiful
03. Street Jesus
04. Legendary Child
05. Oh Yeah
06. We All Fall Down
07. Another Last Goodbye
08. Out Go the Lights
09. Love Three Times a Day (Hello Goodbye)
10. Closer
11. Shakey Ground
12. Lover A Lot
13. Freedom Fighter
14. Up On The Mountain

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr934542926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum