RockStation

Ad Astra és Stonedirt lemezbemutató a Dürer Kertben

2012. május 31. - sunthatneversets

Flyer AdAstra.jpgKét budapesti underground metal fogat, a stoner/thrash/groove Stonedirt és a modern prog/thrash Ad Astra sok közös szállal kötődnek egymáshoz. Ezer éve ismerik egymást, többször léptek már fel közösen, együtt szülinapoztak, feltúrták kétszer Székelyföldet, vendégeskedtek egymás koncertjein, felvételein, de a legfőképpen mindketten jó sokat váratták a nagyérdeműt, mire összerántották a második lemezüket, amely mindkét brigádnál végre 2012-ben napvilágra jött, így ezek után nem volt kérdés, hogy közösen tartanak lemezbemutató koncertet is. Minderre a Dürer kert kistermében kerül sor, június 8-án, pénteken, ahol a szokásosnál terjedelmesebb játékidő keretein belül fognak megdörrenni az Inherited Fever brutál, nyakrepesztő riffekkel, groove-okkal és torokkínzással telepumpált dalszörnyetegei és az Open Wide album súlyos, komplex de egyben fogós nótái, melyet mindkét zenekar megspékel majd nem kevés meglepetés feldolgozással, valamint az Ad Astra esetében várható a lemezen szereplő vendégek felbukkanása is.

A buli bemelegítését a kiskunfélegyházi Godgiven (ex-Free Fly Zone) végzi, a belépés pedig alapesetben 1000 ft, de ha valaki 2000 ft-ot is hajlandó a koncertre szánni, az egy zsírúj  Ad Astra vagy Stonedirt CD-t is haza vihet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr714556347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum