RockStation

Júliusban érkezik a Slipknot válogatáslemeze

2012. június 22. - sunthatneversets

Slipknot Antennas.jpg

A Slipknot - Corey Taylor énekes (8), Mick Thomson gitáros (7), Sid Wilson DJ (0), Clown perkás (6), Joey Jordison dobos (1), Chris Fehn perkás (3), Jim Root gitáros (4), Craig Jones sampleres  (5) - világszerte rajongók milliói számára nem csak egy zenekar, hanem egy életforma, egy kultúra. Mindemellett a zenekar a rock/metál színtér egyik legegyénibb színfoltja, immáron közel húsz éve. Az Antennas to Hell ezt a nem mindennapi karriert mutatja be, az utat melyet a totális ismeretlenségtől a 2012-es Rockstar Energy Drink Mayhem Fesztivál sztárfellépő-pozíciójáig bejártak. Ezen kívül mementónak is szánják a lemezt a két éve elhunyt basszusgitáros, Paul Gray emlékére. Lezárása tehát ez egy korszaknak….és egyben egy új kezdete is.

Az albumon a rádiós kislemezek, rajongói kedvencek és a koncertek húzódalai szerepelnek. A kétlemezes változaton egy bónusz CD-n megjelenik a legendás 2009-es Download Festival-os fellépésük hanganyaga, ahol 80.000 ember előtt léptek fel.

A Slipknot eddig 11 platinalemezt, 38 aranylemezt tudhat magáénak világszerte, és néhány dupla-platina minősítést is. Legutóbbi stúdióalbumuk, az  All Hope Is Gone első helyen debütált a Billboard Top 200 chart-on. Nyolc Grammy-jelölésből egyet díjra is váltottak.
 
A Slipknot-ot a folyamatos küzdések tartják életben. "Néha egymást utáljuk, néha a világot. Néha simán csak az életünket. De ha összejövünk mindannyian, valami monumentális történik, és ebből az energiából merítünk erőt és ihletet. Valamint, hiszünk a világuralomban. És abban, hogy ezzel a zenekarral el tudjuk érni.” - mondja Jordison. Akárhogyis, Slipknot csak egy van.   
 
Dallista:
1. (sic)
2. Eyeless
3. Wait And Bleed
4. Spit It Out
5. Surfacing
6. People = Shit
7. Disasterpiece
8. Left Behind
9. My Plague (New Abuse Mix)
10. The Heretic Anthem (live)
11. Purity (live)
12. Pulse Of The Maggots
13. Duality
14. Before I Forget
15. Vermilion
16. Sulfur
17. Psychosocial
18. Dead Memories
19. Snuff 

Bonus CD: (sic)nesses: Live At The Download Festival, 2009
1. (sic)
2. Eyeless
3. Wait And Bleed
4. Get This
5. Before I Forget
6. Sulfur
7. The Blister Exists
8. Dead Memories
9. Left Behind
10. Disasterpiece
11. Vermilion
12. Everything Ends
13. Psychosocial
14. Duality
15. People = Shit
16. Surfacing
17. Spit It Out

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr924603935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum