RockStation

Ma dönt a cseh bíróság a Lamb Of God énekesének előzetes letartóztatásáról

2012. június 30. - sunthatneversets

NovaRock20121.jpgA tegnapi nap kétségtelenül legnagyobb érdeklődést kiváltó híre volt az, hogy csütörtökön a prágai reptéren a cseh rendőrség letartóztatta Randy Blythe-et a Lamb Of God frontemeberét egy két évvel ezelőtt incidens miatt. Állítólag az énekes egy rajongót - aki valahogy feljutott a színpadra - visszalökött a tömegbe és az olyan szerencsétlenül esett, hogy 2 hét múlva a kórházban elhunyt.

Az üggyel kapcsolatban cseh rendőrség későbbre ígért részletes tájékoztatást. Tegnap Jana Rosslerova a rendőrség szóvivője az AP hírügynökségnek elmondta, hogy szombaton dönt a bíróság arról, hogy a kihallgatás után előzetes letartóztatásba helyezi-e az énekest, aki ellen halált okozó testi sértés a vád.

A Lamb Of God többi tagja egyébként a cseh fővárosban várja a fejleményeket, míg a csapat menedzsmentje hétfőre ígért hivatalos sajtóközleményt az ügyben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr894620264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum