RockStation

Hazai élvonallal érkezik az idei Veréb Fesztivál

2012. július 06. - sunthatneversets

veréblogo12.jpgJúlius utolsó hétvégéjén hetedszerre nyitja meg kapuit a Csornai termálfürdő campingje, ahol az ország könnyűzenei elitjének számos képviselője teszi tiszteletét. Többek között énekelhetjük a Vad Fruttik a Punnany Massif a Supernem vagy a  Carbonfools dalait, de ugrálhatunk a Depresszió az Alvin és a Mókusok a Paddy And The Rats a Rózsaszín Pittbull a Prosectura vagy az Insane koncertjeire. Az éjszakai hangulatról pedig jól ismert lemezlovasok, Dj Palotai és Sikztah gondoskodnak majd.

A sátor mellé a fürdőruhát is érdemes elpakolni, hiszen a fesztiválozók 50%-os kedvezménnyel strandolhatnak szomszédos termálfürdő medencéiben. A rendezvény területe közel másféleszeresére nő az idei évben, amely még több sportos,ügyességi játéknak biztosít helyszínt és megkönnyíti a sátrazási lehetőségeket is.

Elővételes jegyek kaphatóak július 20-ig vagy a készlet erejéig a következő településeken: Csorna, Győr, Kapuvár, Budapest, Veszprém, Pécs. Online jegyvásárlás és további hasznos információk a www.verebfeszt.hu és www.facebook.com/verebfesztivál oldalakon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr504632328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum