RockStation

Lamb Of God: Hamorasan szabadulhat az énekes?

2012. július 23. - sunthatneversets

lambofgod20121.jpg

A múltkor adtunk hírt róla, hogy  duplájára emelték a még június végén Prágában letartóztatott Lamb Of God énekes szabadlábra helyezéséért kiszabott óvadékot, így már közel 400.000 dollárra rúg az. Új hír azonban, hogy az összeget már ki is fizették, így mindenki csak azt várja, hogy a cseh hatóságok szabadon engedjék a halált okozó testi sértés miatt őrizetben lévő Randy Blythe-t.

Martin Radvan, az énekes ügyvédje a cseh rádiónak kijelentette: az énekes semmiképpen sem akar megszökni az eljárás elől. Minden jel arra utal, hogy haza fogják engedni, de vissza kell még majd jönnie a további nyomozás miatt vagy a tárgyalásra és az énekes ezeknek a megjelenéseknek eleget is kíván tenni. Radvan hozzátette, az énekes hisz abban, hogy nem bűnös és nem követte el azt amivel vádolják, valamint elmondta még, hogy a nyomozás során a zenekart és a menedzsmentet nem keresték meg a cseh hatóságok, az amerikai igazságügyi minisztériumot azonban igen, akik állítólag anélkül utasították el az együttműködést, hogy erről a zenekart, vagy bárki mást a zenekar környezetéből értesítettek volna.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr324672044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum