RockStation

Lars Ulrich szívat minket: Csak 2014-ben lesz új Metallica lemez

2012. július 28. - sunthatneversets

0metallica2010_14.jpg

Miután csütörtökön örömmel vettük Lars Ulrich szavait, hogy a Metallica szeptembertől stúdiózik és az új lemezre koncentrál egy frissebb nyilatkozatában gyökeresen ellentmondó véleményen van a dobos és szerinte 2014 előtt nem nagyon érdemes várni a következő albumot, hiszen először az Antal Nimród által rendezett 3D-s koncertfilmet kell befejezniük.

Egy vancouveri rádió azon kérdésére, hogy milyen messze van a következő Metallica lemez ezt válaszolta: Nem használnám a közel szót, bár ha mondjuk földtörténeti kontextusban nézzük, akkor nyilvánvalóan közel vagyunk. De ha más a mérce, akkor egy-két futball-, baseball-, és hokiszezon biztos eltelik még a megjelenéséig. Meg kell csinálnunk először a filmet, és azután térhetünk csak vissza a dalszerzéshez, ha a mozi elkészült. Azt mondanám, 2013 vége, 2014 eleje... Szerintem még 2013 vége is egy cseppet optimista becslés... Azt tudom mondani: reálisan nézve mostantól számított másfél év múlva, vagyis 2014 elején remélhetőleg ki tudjuk hozni az új lemezt.

Köszönjük Lars! Ha valakit teljes hosszában érdekel az interjú, akkor tessék.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr364683009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum