RockStation

Ma beindul a FEZEN fesztiválgépezet

2012. augusztus 01. - sunthatneversets

fezen_epites15_kicsi.jpgNulladik nappal, exkluzív és bemelegítő programokkal indul az idei FEZEN. A székesfehérvári MÁV pályán négy napon át jár majd a fesztiválmotor. A buli katalizátorai szerdán sok más banda mellett a világzenei alapvetés Al Di Meola, Ferenczi György és a Rackajam, a RATM tribute műsorral (is) fellépő Subscribe lesznek. A fesztiválterületen az építők az utolsó simításokat végzik.

Már állnak a FEZEN színpadai, ahol szerdától Al Di Meola, Ferenczi György és a Rackajam, a Machine Head, a Sabaton, a Kreator, a Tito & Tarantula, a 30Y, a Vad Fruttik és még rengeteg hazai és külföldi fellépő üti majd a dobokat, varázsol a húrokkal, miközben a Chicane, Jimmy Van M, Nick Warren triumvirátus, Julia Carpenterrel és a FEZEN Elektro többi DJ-jével kiegészülve  táncoltatja a fesztiválozókat. Székesfehérváron a FEZEN négy napja alatt lehetetlen lesz nem bulizni.

A zenei programok mellett idén először lesz Extrém Sport Show, és a FEZENesekből álló csapatok a sörnyereményért folyó „Mindent tudsz a FEZEN?”ről című kocsmakvízen is összemérhetik fesztiválműveltségüket. Napközben a fesztiválterület Olimpianéző helyszínné alakul át, a fesztiválozók a FEZEN birodalomban a színpadok beindulása előtt a nagyszínpad kivetítőjén és a HammerWord sátorban követhetik az Olimpia eseményeit és szurkolhatnak olimpikonjainknak.

A MÁV pályán a sátorhelyek már csak a fesztiválozókra várnak, akik már lázasan készülődnek a holnapi kezdésre, az addig hátra lévő időt pedig a FEZEN közösségben, a Facebook-on töltve bírják ki.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr254689791

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum