RockStation

Nem csukják börtönbe az ex-Kyuss basszert!

2012. augusztus 07. - sunthatneversets

0kyuss2011_12_1.jpg

Nick Oliveri a Kyuss és a Queens Of The Stone Age egykori basszusgitárosa mégsem kerül börtönbe azok után, hogy tavaly júliusban letartoztatták erőszakért, miután barátnőjét megverte és nem engedte ki saját házukból. A kommandósok csak hosszas egyezkedés után tudták bilincsbe verni a zenészt, akinek házában töltött fegyvert és drogokat is találtak. Nos ez a törvénnyel már korábban is összetűzésbe került zenésznek nem sok jót ígért, de a zenészt egyeszéget kötött az ügyésszel, így mégsem csukják borönbe.

Freddy Sayegh, Oliveri ügyvédje a következőket nyilatkozta: „Oliveri úr bűnösnek vallja magát egy rendbeli kokain birtoklásban, és így a többi hat vádat ejtik ellene”. A zenész azért ilyen egyszerűen mégsem mászik ki a slamasztikából, mert a kilátásba helyezett több éves börtönt 3 év próbaidőre bocsátással ússza meg, illetve jelentkeznie kell egy 52 hetes dühkezelési kurzusra és 200 órányi közmunkán kell részt vennie.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr584699482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum