RockStation

Hollywood Rose: Mindenki Táborozik - Ez a RN'R

2012. augusztus 09. - sunthatneversets

Flyer_hollywoodrose_tabor_web.jpg2012. augusztus 30-a és szeptember 2-a között kerül megrendezésre az I. Hollywood Rose Tábor, azaz mini-fesztivál Zalaegerszegen, a Gébárti Szabadidőközpontban. A négy napos rendezvényen nem kisebb nevek, mint a Rómeó Vérzik, az Iron Maidnem, Szekeres András és Barbaró Attila, a southern rock egyik legkiemelkedőbb hazai képviselője, az Asphalt Horsemen és a német Drown in Grace zenekar sorakoznak majd fel.

Hangulatkovácsolásban jelen lesz még a Vasmacska, a Vortex (Megadeth Tribute), a No Fashion, a Kovács – Németh Akusztik és a Turán zenekar is.

A részvétel INGYENES! A tábor látogatói számára lehetőség nyílik sátrazásra, lakókocsizásra, apartman ház bérlésére a Termálfaluban. (50m-re a helyszíntől) „Napközbeni programokkal (kenuzás, labdajátékok, karitatív programok) és esti koncertekkel várunk mindenkit. Az a cél, hogy akik szeretik a zenekart, minket, valamint az általunk kedvelt zenekarokat, azok eljöjjenek és velünk bulizzanak, szórakozzanak a nyár utolsó hétvégéjén.” – invitálja a rockot kedvelő közönséget a házigazda, Hollywood Rose zenekar.
 
További információ:
http://tabor.hollywoodrose.hu/
Facebook Event

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr754702952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum