RockStation

Van akit sikerül megszólítani, van akit nem - Villáminterjú Paksi Endrével az Ossián frontemberével

2012. augusztus 10. - sebiszabi

A FEZEN zárónapján, a jubileumi ötödik fellépésére készülő Ossian alapítóját, Paksi Endrét sikerült elcsípni egy pár perces villáminterjú erejéig. A koncertről már olvashattok itt, most a következzen a interjú:

Ötödik éve léptek fel itt a FEZEN-en, hogy érzitek magatokat itt visszatérő vendégként?
Paksi Endre: Számomra nagy öröm mindenképp és ez alatt az öt év alatt is láttam a nagyon komoly fejlődést. Én még emlékszem az öt évvel ez előttire, színpadtechnika és minden egyéb szempontjából. Maximálisan látszik a fejlődés. Magyarországi szinten nem ez a jellemző, hogy ilyen öltözők és körülmények vannak.

paksi_endre1.jpgUtolsó napon headlinerként, a Sepultura után milyen érzés a színpadra állni?
P.E.: Egy egészséges drukk mindig van, hogy jól sikerüljön a dolog. Örülünk és megtisztelő nekünk, az ember ezért kezdett el zenélni 17 évesen a budai ifjúsági parkban. Akkoriban nekem a Vikidál féle P. Mobil volt a minden, és azt gondoltuk, hogy milyen jó lenne oda eljutni egyszer.

Mik a jövőbeli tervek, új lemez?
P.E.: Igen, lesz új lemez. Most dolgoznunk rajta, készülnek az új dalok, októberben megyünk a stúdióba és jövő márciusban fog az új lemez megjelenni.

25 éves a zenekar, hogy érzed, a mostani fiatalokat meg tudjátok-e szólítani hitelesen, albumokon keresztül?
P.E.: Elég vegyes a közönség, hál' istennek, mindenféle generáció megtalálható a rajongók között, tehát van akit sikerül megszólítani, van akit nem.

Ossian_koncert.JPG

Egy fotó a koncertről

A fotókat köszönjük Csohány Dánielnek, a FEZEN fotósának!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr244700712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum