RockStation

Szeptemberben Bécsben játszik a Fu Manchu

2012. augusztus 15. - Ernő Hellacopter

fumanchu2012.jpg

A dél-kaliforniai Fu Manchu ritka vendég a kontinensen. Éppen ezért, aki csak teheti, az kuporgassa a garasait, mert szeptember 26-án a bécsi Szene ad otthont a zenekar turnéjának. Aktualitása is van a bulinak: éppen 15 éve jelent meg a The Action Is Go című alaplemezük, amivel kvázi bebetonozták halhatatlanságukat a stílus és a zenekar rajongói számára.

Scott Hill-t és zenekarát nem hiszem, hogy be kéne mutatnom, hiszen aki fogékony a stoner rock iránt, annak nyilván alap bandái közt szerepel a Fu Manchu. Mivel sosem volt szerencsém látni őket, főleg abban bízom, hogy azért hallhatok majd más lemezről is dalokat bőségesen. Minden esetre az a vád nem érhet minket, hogy nem szóltunk időben, van még bő egy hónap eladni a lakásban felhalmozott kacatokat, nagymama antikvitásait, lemondani a következő körről a kocsmában vagy csak egyszerűen előkapni a fekete Amexet és útnak indulni. Valami azt súgja, hogy az "év bulija" címért fog versenyezni.

actionisgoeuro.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr274712613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum