RockStation

Depresszió: koncert a teljes Amíg tart lemezzel

2012. augusztus 16. - sunthatneversets

Depresszió_2012.jpg

Idén lesz 10 éve annak, hogy megjelent a Depresszió számára, az első nagy áttörést jelentő Amíg tart című lemez.  Ebből az alkalomból, valamint a rajongók kérésének eleget téve, augusztus 24-én exkluzív koncertet ad a zenekar, a budapesti Dürer Kert Szabadtéri Színpadán, ahol a teljes lemezt eljátsszák, elejétől a végéig, valamint az elmúlt 12 év legnagyobb sikerdalai is terítékre kerülnek majd. „ Egy olyan helyszínen akartuk megvalósítani ezt a speciális eseményt, ahol adott a klubkoncertek közvetlensége, de mégis elfér sok ember kényelmesen, valamint technikailag is profi Show-t tudunk nyújtani, tehát minden szempontból egy kellemes, szabadtéri estének ígérkezik.”

A koncert hangját rögzíti is a csapat mivel csak ezen az egy estén lehet majd élőben meghallgatni a komplett anyagot.  A koncert vendége, a hosszú idő után új felállással és dalokkal visszatérő Sunset lesz, akik a 18 órás kapunyitást követően, 19:30-kor lépnek színpadra.  A Depresszió 20:20-kor kezdődő koncertje után Afterparty is lesz a Nagyteremben, ahol a Chocolate Starfish (Limp Bizkit Tribute) és a Science or Society (System of a Down Tribute) lépnek fel.

Bővebb részletek a hivatalos Facebook-eseményre kattintva. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr124712578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum