RockStation

Baroness - A zenekar három tagjának is törései vannak, a söfőr állapota kritikus

2012. augusztus 17. - sunthatneversets

Baronessbus.jpg

Hogy Angliában mit jelent a könnyű és súlyos sérülés, azt mindjárt megmondjuk, mindenesetre a szerdán súlyos buszbalesetet szenvedett Baroness zenekar PR-osa Monica Seide hivatalos közleményt adott ki a zenészek és a stáb állapotáról, ezek szerint:

"A Baroness zenekar tagjai jelenleg lábadoznak a Bath-nál szerda reggel történt buszbaleset után. John Baizleynek [gitár, ének] eltörött a bal karja és a bal lába. Allen Blickle-nek [dob] és Matt Maggioni-nak [basszusgitár] csigolyatöréseik vannak. Mindhárman kórházi kezelésben részesülnek jelenleg. Pete Adams [gitár, ének] sérüléseit ellátták, őt már kiengedték a kórházból.

"Az öt fős személyzet három tagja már elhagyhatta a kórházat, A kórházban lévő két emberből egyikük még kezelés alatt áll, sajnos a buszsöfőr állapota továbbra is kritikus. Köszönjük mindenkinek a támogatást ebben a rendkívül nehéz időszakban."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr294716806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum