RockStation

Nagy sikerű koncertet adott a Watch My Dying a cseh Brutal Assault Fesztiválon

2012. augusztus 17. - sunthatneversets

Watch My Dying 2012 1.jpg

Augusztus 11-én lépett fel a Watch My Dying, Csehországban a 17. Brutal Assault Fesztiválon. A csapat a Budvar Club színpadon játszott, szombat este 9 órakor. A tökéletes hangzással megszólaló bandát sok magyar rajongó is köszöntötte, úgyhogy az énekes Gaobr az anyanyelvi konferálást sem hagyta ki. A velős, 40 perces program rendesen odapörkölt, meggyőzve a WMD-t nem ismerőket is, hogy milyen különleges banda áll a színpadon. A program első percétől kezdve létrejött az a bizonyos kémia a zenekar és a rajongók között, úgyhogy végig vibrált az energia a levegőben.

A fellépés után a WMD is belevetette magát a fesztivál forgatagába. Belenéztek az Immortal, a Godflesh és természetesen a Sodom bulijába, majd távozták hajnaltájban, kellemesen bemulatva. Hatalmas megtiszteltetés volt Európa egyik legkomolyabb extrém metal fesztiválján fellépni. Reméli a banda, hogy lesz még ehhez hasonló felkérés máshonnan is.


A csapat legközelebb Budapesten augusztus 24-én lép fel az A38 Hajón. Augusztus 17-én pedig a Duna TV-ben 23:50-kor kerül adásba a zenekar 2011. májusi A38 Hajó-s bulija

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr274716828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum