RockStation

Óriásoknak ingyenes az Óriás

2012. szeptember 05. - sunthatneversets

orias1.JPG

A hazai rockzene egyik különleges színfoltja, az Óriás zenekar szeptember 7-én a Zöld Pardonban búcsúztatja a szabadtéri koncertszezont. Az est folyamán meglepetés várja az óriásokat, ugyanis a 190 cm-nél magasabb vendégek ingyen mehetnek be a pénteki buliba.  Ráadásul még egy új dal premierje is várható.

Az odalépős, mégis fülbemászó gitárzenében utazó Óriás zenekar a sűrű fesztiválszezon után szeptember 7-én, pénteken este a Zöld Pardonban tartja nyárbúcsúztató koncertjét. "A fesztiválfellépéseinkhez képest kibővített repertoárral készülünk a ZP-s bulira. Játszani fogjuk a Jön és a Példák Hullámokra című nagylemezeink, illetve a Gondalapos című, tavaly ősszel megjelent EP-nk slágereit, például a Fát dönteni, Az egyikben ott, az Erősebben szorítsd és a Mindenki Írja című dalokat. Előkerül pár ritkábban játszott számunk is, sőt ezen a koncerten világpremiert is tartunk, hiszen egy vadonatúj szerzeményt is bemutatunk. A címe péntekig legyen meglepetés, de annyit elárulhatok, hogy ehhez a dalhoz ősszel forgatunk klipet, és a tavaszra várható új nagylemezünkön szerepel majd" – mondta Egyedi Péter, az Óriás frontembere.

A pénteki koncerten újra Nagy Dávid ül a dobok mögött, aki az elmúlt hetekben sérült csuklója miatt nem tudott zenélni. A SZIN-en egy rendkívüli felállással játszottak, ugyanis az Óriás billentyűse, Hortobágyi László helyettesítette, míg az ő helyére a Quimby tagja, Balanyi Szilárd ugrott be.

A péntek esti ZP-s koncertre az Óriás vendéget is hívott, így elsőként jó barátaik, a „százasszög” stílusban zúzó és egyre népszerűbb Uzipov zenekar tagjai lépnek színpadra. Az Óriás még egy meglepetést tartogat a rajongóinak, ugyanis az óriások ingyen mehetnek be a koncertre. A Zöld Pardon bejáratánál péntek este megmérik a látogatókat, és a 190 centiméternél magasabbaknak még a jelképes belépődíjat is elengedik.  Az alacsonyabbaknak az Óriás péntek esti koncertjére a belépő 400 forint. Az Uzipov 19:30-kor, az Óriás 20:30-kor kezd.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr654756013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum