RockStation

Green Day - Dühroham után rehab

2012. szeptember 24. - sunthatneversets

GD_Felisha_2_Dos-1.jpg

A Green Day múlt pénteken a Las Vegas-i I Heart Radio fesztiválon lépett fel - épp a Basket Case nótát játszották -, és bár az előzetes program szerint még 21 percük lett volna hátra, kaptak egy jelzést arról, hogy mindössze egy percet tölthetnek még színpadon. Nos ezen Billie Joe Armstrong gitáros/énekes tisztességesen kiakadt, hiszen pár új dalt még szerettek volna eljátszani a holnap megjelenő új albumról.

"Ó, b...meg ezt a szart. Egy kib...ott új dalt akarok eljátszani. B...meg ezt a szart! "Ne b...ki - egy perc maradt?! Egyetlen perc. Egyetlen kib...ott percet fogtok adni nekem? Nézzétek meg ezt a kib...ott jelzést! Egy perc. Kib...ottul hadd mondjak el valamit. Itt nyomulok kib...ott ezerkilencszázkib...ottnyolcvannyolc óta. És erre egyetlen kib...ott percet adtok? Ez valami kib...ott vicc. Mi a f...? Én nem a kib...ott Justin Bieber vagyok, anyab...ók! Ez valami kib...ott vicc. Egy kib...ott vicc. Egy percet kaptam, egy perc van hátra - ó, most már semmi..." - kommentálta az esetet nem éppen irodalmi stílusban a frontember

És ezután az énekes megmutatta mit lehet egy perc alatt csinálni:

A balhé után a csapat FB oldalán a következő közlemény jelent meg:

"Billie Joe a drogproblémái miatt kezeltetni fogja magát. Szeretnénk tudatni mindenkivel, hogy a műsorunkat nem rövidítette le a Clear Channel, és szeretnénk elnézést kérni mindenkitől, akit megsértettünk a Las Vegas-i I Heart Radio Festivalon. Sajnálattal el kell halasztanunk néhány jövőbeni promóciós megjelenésünket."

Nos ez vagy igaz vagy sem, vagy Billie Joe szavaival élve, az egész balhé egy "kib...ott" jó promó a most megjelenő lemeznek. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr814798739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum